За нас

Club 1857 отваря врати през 2019 г.  на ул. ,,Сан Стефано“ 22, където се намира и до днес. На входа на заведението са разположени скулптурата и паметната плоча на братята Георги и Богдан Прошек, на мястото, където преди 133 години е била построена „Пивоварница Братя Прошекови“ (сега площад „Братя Прошек“, срещу входа на БНТ).

Паметникът е израз на почитта и уважението към делото на братята Прошек – забележителни личности, строители и културни дейци, избрали България за своя втора родина и изградили едни от най-забележителните архитектурни паметници в столицата, между които Орлов и Лъвов мост, Бирената фабрика, бирарията „Дълбок зимник“.

В Club 1857 се организират както празненства за лични поводи, така и обществени събития, най-често от музикален характер. В заведението ще откриете традиционни немски ястия, заедно с по-модерни предложения, които ще ви подтикнат да усетите нови и интересни вкусове.

Предлага се и уникалната по рода си бира FORST, която е успяла да съчетае удоволствието от изкуството на пивоварството със страст, умения и доказано високо качество.

Можете да се насладите на уникалния интериор и вкусните предложения на Club 1857 във всеки ден от седмицата!